over Wakkermans openingstijden contactformulier sitemap
Bel direct met 0345 - 68 39 79

Nieuws van Heos

Heos by Denon, het multifunctionele multiroomsysteem.

Bijna iedereen heeft weleens van een multiroomsysteem gehoord, of het nu bij vrienden, kennissen of familie is, of eventueel via reclameuitingen op radio en televisie. Heos van het wereldbekende merk Denon is een van de merken die een goed multiroomsysteem op de markt heeft weten te zetten. Ten opzichte van andere multiroommerken, heeft Heos toch een paar functies die bij de grootste tegenhanger ontbreken.

Zo heeft de Heos Bar bijvoorbeeld HDMI ingangen en allerlei andere ingangen om ook externe bronnen aan te sluiten en het geluid daarvan over te brengen op het gehele systeem, zo kun je bijvoorbeeld een CD-Speler aansluiten en het geluid over de Heos laten klinken. Ook is het systeem uitgerust met Bluetooth, zodat mensen die op visite zijn, niet direct op je WiFi netwerk hoeven te komen om eigen muziek ten gehore te brengen. Ook de Heos1 heeft een speciale unieke functie. Je kunt de speaker namelijk uitbreiden met een Heos Go Pack. Dit wil zeggen dat je een oplaadbare accu onder het toestel klikt, en het toestel dus mee kunt nemen naar buiten, om daar vervolgens de Heos 1 speaker als bluetooth speaker te gebruiken. Ook ondersteunen de Heos speakers Hi-Res audio, wat zorgt voor een beter geluid.

Kortom heeft u interesse in een multiroomsysteem? Wij kunnen u de verschillen uitleggen en laten beleven, zodat u zelf een goed overzicht heeft van de mogelijkheden en een gedegen afweging kunt maken welk systeem het beste bij uw wensen past.

   0345 - 68 39 79