over Wakkermans openingstijden contactformulier sitemap
Bel direct met 0345 - 68 39 79

Nieuws van Sonos

De nieuwe Sonos MOVE ca 24 september in de winkel verkrijgbaar !! Reserveer NU !!

Bij Wakkermans Beeld & Geluid!!

De Sonos MOVE samengevat:

Briljant geluid, overal
Geluid waar je maar wilt.

De duurzame smart speaker op batterijen waarmee je buiten én binnen kunt luisteren.
"Met Move geniet je overal van krachtig geluid.
Verbind je Sonos-systeem thuis via wifi
en stream overal naartoe met Bluetooth."

"Geweldig geluid voor buiten
Geniet van een verrassend diepe bass, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning die het geluid perfect in balans brengt voor waar je bent en waar je naar luistert."

"Ultra-duurzaam
Je hoeft je geen zorgen te maken over gemorste druppels of onverwacht slecht weer. Move heeft een bijzonder sterke en duurzame buitenkant die voldoet aan beschermingsgraad IP55, en is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vallen, stoten, vocht, stofdeeltjes, uv-stralen en extreme temperaturen."

"8 uur afspeeltijd
Geniet van een hele dag briljant geluid. Move kan makkelijk opnieuw opgeladen worden met behulp van de meegeleverde oplader en als je onderweg bent kun je 'm opladen met een USB-C-reisoplader."

"Stembediening
De Google Assistent en Amazon Alexa zijn al ingebouwd, dus via wifi kun je muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoord krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree."

"Wifi bij je thuis / Bluetooth overal elders
Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op Bluetooth als je onderweg of offline bent."

Sonos zit niet stil, en heeft wat wijzigingen in het assortiment doorgevoerd. De Play:1 is niet meer leverbaar en is vervangen voor de nieuwere Sonos One. De Sonos One speaker biedt ook ondersteuning voor spraakservices zoals Alexa en Google Assist. Zodat de speakers dus zeer gemakkelijk bediend kunnen worden, en verscheidende functies aan de speakers zijn toegevoegd. Je kunt de speakers van alles vragen, zoals filenieuws, agendabeheer, timers en legio andere mogelijkheden. Ideaal voor de badkamer of de keuken, waar je vaak vieze of natte handen hebt, waardoor bediening via tablet of telefoon niet echt handig is. Tegenwoordig met de spraakfuncties is het gewoonweg zeggen dart de speaker een hoger volume mag weergeven als uw favoriete artiest voorbij komt op uw radiozender.

Ook zijn er korte tijd geleden wat andere speakers geintroduceerd, te weten plafondspeakers welke mooi in het plafond weggewerkt kunnen worden en aangestuurd kunnen worden door de tevens nieuw geintroduceerde AMP. Ook kunnen deze plafondspeakers ingezet worden als achterspeakers in een surroundopstelling. Ook zijn er muurspeakers en buitenspeakers aan het assortiment toegevoegd, zodat de speakers ongezien weggewerkt kunnen worden en iedereen versteld zal staan van de geluidskwaliteit zonder dat je echte speakers ziet. De buitenspeakers zijn uiteraard wersbestendig, zodat u ook in de tuin voorzien bent van superieure geluidskwaliteit, met de bekende makkelijke bediening.
   0345 - 68 39 79